Dipercayai

Mobile Legends: Bang Bang

1j4m
121.78MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 250 - 500
Versi 1.2.88.2951 1 tahun yang lalu

Perihalan bagi Mobile Legends: Bang Bang

Ikut kawan anda di dalam MOBA 5V5 terbaru bertempur dengan manusia betul, Mobile Legends: Bang Bang! Pilih hero kegemaran anda Dan bina pasukan yang sempurna dengan kawan peperangan anda! 10-saat mencari match, 10-minit pertempuran. Laning, Hutan, Rush Tower, Pertempuran Berpasukan, Kesemua Keseronokan dalam MOBAs PC dan game aksi pada tapak tangan anda! Ayuh membara semangat eSports!

Mobile Legends: Bang Bang, 2017 eSports terbaru mobil masterpiece. Mengempur musuh anda dengan tekan jari dan menang mahkota pahlawan yang hebat!

Phone anda dahagakan pertempuran!

Perlawanan realiti 5v5 dengan pemain realiti. Berlawan 3 laluan untuk memusnahkan menara lawan. 4 kawasan hutan. 18 menara pertahanan. 2 boss liar. Penghasilan semula peta MOBA klasik yang sempurna. Pertumpuan sepenuh dalam Perlawanan 5v5, Perlawanan antara pemain sebenar. Satu permulangan kecemerlangan kepada permainan MOBA

Menahan kerosakan, mengawal musuh, dan memulihkan nyawa ahli pasukan sendiri! Memilih daripada Tanks, Ahli sihir, Penembak, Pembunuh, Penyokong, dan lain-lain. Untuk memimpin pasukan kamu atau menjadi MVP dalam perlawanan! Wira yang baru akan dilancarkan secara berterusan

Macam MOBA yang klasik, sini tidak ada perlatihan wira atau membayar untuk kelebihan. Pemain yang menang atau pemain yang kalah ditentukan oleh teknik dan kebolehan dalam keadaan yang adil Dan seimbang bagi permainan yang persaingan. Main untuk menang, bukan Bayar untuk menang.

Dengan butang kawalan arah yang berada di kiri dan butang teknik di kanan, 2 jari adalah semua yang kamu perlukan untuk menjadi seorang pemain handal! Sistem mengunci dan menyerang musuh secara automatik membolehkan kamu membuat serangan yang sepadan dengan isi hati kamu. Tidak pernah silap! Dan sistem membeli dan memakai alat yang senang membolehkan kamu menumpukan perhatian yang sempurna dalam sepanjang perlawanan!

Permadanan perlawan hanya mengambil masa 10 Saat, dan Perlawanan yang bertahan 10 minit, dari dalam masa meningkatkan level pada peringkat awal perlawanan hingga ke masa semasa melawan mush dengan sengit dalam perlawanan. Kurang masa menunggu yang membosankan dan mengumpul sumber yang berulangan, dan banyak aksi yang mencemaskan dan kemenangan yang diperoleh menggunakan tangan. Dalam mana-mana tempat, dalam bila-bila masa, cuma mengambil telefon bimbit kamu, memeriahkan permainan, dan memasukkan diri kamu ke dalam persaingan MOBA.

Minta Perhatian! Walaupun Mobile Legends: Bang Bang merupakan satu permainan percuma, tapi sesetengah barang masih memerlukan wang sebenar untuk mempunyai. Jika anda mahu menggunakan fungsi tersebut (barang), sila setkan kata laluan dalam Google Play Store untuk menjamin keselamatan akaun anda.

Kamu boleh mendapatkan bantuan daripada perkhidmatan pelanggan melalui butang [Huhungi Kita] dalam permainan untuk membantu kamu menyelesaikan apa-apa masalah yang mungkin kamu hadapi semasa bermain.

MobileLegendsGame@gmail.com

https://www.facebook.com/MobileLegendsGameMalaysia

https://www.youtube.com/c/MobileLegends5v5MOBA

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Mobile Legends: Bang Bang

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Bendera Mobile Legends: Bang Bang

trusted bendera
Berjalan dengan baik 0
needs licence bendera
Memerlukan lesen 0
fake bendera
Apl tiruan 0
virus bendera
Virus 0
1j4m avatar stor
1j4m Stor 52 18.66k

APK maklumat tentang Mobile Legends: Bang Bang

Versi APK 1.2.88.2951
Keserasian Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich)


Muat turun Mobile Legends: Bang Bang APK
Muat Turun